Špancirfest

// O PROJEKTU

Izrada materijala za Špancirfest izuzetno je važan proces koji uključuje kreiranje vizualnog identiteta i promociju jednog od najvećih kulturno-zabavnih događaja u Hrvatskoj. Špancirfest svake godine privlači tisuće posjetitelja, pa je kvalitetno brendiranje ključno za postizanje prepoznatljivosti i osiguranje uspjeha ovog festivala. U sklopu izrade materijala obuhvaćeni su različiti elementi, poput banera za pozornice, koji postavljaju ton i atmosferu događanja.

Uz to, važan dio promocije Špancirfesta čine objave za društvene mreže, koje služe za informiranje i privlačenje šire publike. Dizajn majice s prepoznatljivim motivima festivala, kao i letak s detaljnim programom događanja, dodatno doprinose širenju prepoznatljivosti festivala među sudionicima. Također, oslikavanje vozila osigurava vidljivost Špancirfesta u svakom kutku grada, stvarajući sveobuhvatan brend koji objedinjuje kulturnu i zabavnu komponentu ovog velikog događaja.

Vizuali za billboarde, kao i razni oglasi, igraju važnu ulogu u podizanju svijesti o događaju i osiguravanju njegove vidljivosti u svakom kutku grada. Ovi vizualni elementi ne samo da promoviraju festival, već i doprinose brendiranju Varaždina kao središta kulture i zabave.

Špancirfest je mnogo više od festivala – on je simbol zajedništva, kreativnosti i dobre zabave, a pažljivo osmišljeni materijali omogućuju da taj duh dopre do što većeg broja ljudi.

[ info ]

© Fil Art d.o.o. 2024.