Fanon Petriana

// O PROJEKTU

Oblikovanje branda Petriana tvrtke Fanon.

Tvrtka Fanon smještena je u Petrijancu kraj Varaždina, pa smo za ime novog brenda pod kojim će se prodavati i prizvoditi hladno prešano ulje predložili naziv “Petriana”. Po odabiru imena oblikovan je logotip nakon kojeg je uslijedila serija ambalaža - limenki ulja, od 0,10 L, 0,5 L, 0,75 L te velika od 5,0 L. Osim ambalaža za ulje uljane repice, oblikovali smo i ambalaže za ulje lana, suncokretovo i maslinovo ulje.

Crna boja je u podlozi svih amabalaža, a boje logotipa odnosno crteža se mijenjaju ovisno o vrsti ulja. Ulje uljane repice je tako zeleno-žuto, ulje suncokreta toplo žuto, ulje lana je ljubičasto, a maslinovo ulje maslinasto zeleno.

Osim logotipa i ambalaža oblikovani su i promo materijali te kao šlag na tortu - specijalizirana trgovina Petriana na Varaždinskom placu. Trgovini smo osmislili ime - Boutique ulja i stvorili joj crnom bojom i karakterističnim grafikama prepoznatljiv identitet. Osim dizajna isporučili smo i drvene natpise te kompletno oslikavanje trgovine.

Petriana je projekt kojemu se pristupilo na svjež, otvoren i moderan način i kao takav dobar je primjer uspješne suradnje između naručitelja, tvrtke Fanon i nas, Fil-arta kao kreativnog partnera.

[ info ]

© Fil Art d.o.o. 2024.