Arena Bet

// O PROJEKTU

Nakon mnogo sati uloženog rada, truda i predanosti, s ponosom vam predstavljamo jedan od naših najvažnijih i najzahtjevnijih projekata u sklopu Feel arta – transformaciju i kompletno brendiranje Arena Bet sportske kladionice. Kroz sveobuhvatni pristup, osmislili smo sve, od uređenja interijera do cjelokupne vizualizacije novog branda na domaćem tržištu, stvarajući inovativni i prepoznatljivi identitet koji odražava modernost i profesionalnost.

Svaki aspekt projekta, od dizajna loga do pažljivog odabira boja i materijala, prošao je kroz detaljan proces planiranja kako bi se stvorio jedinstven vizualni identitet. Uz poseban fokus na eksterijer i interijer, uspjeli smo kreirati prostor koji zrači elegancijom, funkcionalnošću i atmosferom koja privlači korisnike. Svaki kutak interijera pomno je osmišljen kako bi odgovarao potrebama korisnika i stvorio ugodno okruženje, dok eksterijer svojom dinamikom i modernim dizajnom već pri prvom pogledu privlači pažnju prolaznika.

Feel art tim s velikim zadovoljstvom i ponosom ističe ovaj projekt kao jedan od najboljih primjera naše stručnosti u području dizajna, brendiranja i kreiranja jedinstvenih vizualnih rješenja. Arena Bet je sada simbol našeg zalaganja za kvalitetu i kreativnost, te dokaz da smo spremni podići ljestvicu u svakom izazovu koji nam se postavi.

[ info ]

© Fil Art d.o.o. 2024.